Nytt

TJABBA!
Jag var på m-berg igår och köpte några saker. Jag köpte en jätte söt tröja! Jag älskar den!! Men jag köpte en till sak, jag tog inte kort på den, vet inte varför! Men i inlägget under det här så kan ni se vad jag köpte ;)



Puss!

Skönhetstips!

 


Sorrryy

Helloo!
Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp i helgen! Men i veckan ska det BARA bli dåligt väder! Jag ska försöka uppdatera mycket i veckan, jag ska måla naglarna nu, puss!

 


Solig dag!

Hejsvejs!
Nu sitter jag på mitt rum och väntar på mat! Jag ska göra lite grejor och sen måste jag plugga :( . Skiit. Hoppas ni hade en bra dag!
Puss!


Shopping tips

HEJSVEJS!
Nu sitter jag i trädgården och myyser! Jag tänkte dela med mig av några shoppingtips!

Ha kläder som du känner dig bekväm i! Lyssna inte på vad andra tycker! Ha på dig som du känner dig bekväm i.

* Kläder som aldrig är ute: Trenchoaten kan man ha i alla årstider och det är jätte gulligt att ha på sig! En ljus skjorta passar också till nästan allt! Jeans, shorts och kjol. Jeans kan också andvändas till allt! Randig tröja kan andvändas till allt!

* Shoppa online. Det är änkelt och snabbt! Du slipper springa i en massa affärer.

* Matcha rätt. Tänk på innan hur du skulle kunna matcha kläderna där hemma. Annars kanske du köper en spontan tröja som bara ligger där och skräpar.

* Har du inga pengar kvar, men skulle gjärna villja köpa något? Gå runt i butikerna på stan och skriv sedan ner vad du skulle villja köpa när du har pengar.

* Be om prover. Skulle du behöva en ny parfym? Be om prover i butiken! Det är så dyrt med en stor ny flaska!

* Andvänd pastelller på våren och sommaren! Mint grön, citron gul, ljus rosa, åhh! :D Det är jätte gulligt att ha pastell färger på våren och sommaren!

Hoppas det hjälpte! :)


Nytt

Hej svejs!
Vi beställde lite grejor från H&M för några veckor sedan. Jag har fått grejorna! YEEY!! Fast skalet är från förra veckan. Jag är jätte nöjd med grejorna! :) Har tänkt börja starta med "Dagens outfit". Eller vad säger ni?



Det har kommit någon ny glass som ska vara lika god som Ben & Jerry´s, fast betydligt billigare! Jag måste bara smaka. Dom kostar 24 kr!











Nu ska jag dra ut till solen och äta choklad doppade jordgubbar! Mmm!
Puss!

Vi har kul! XD

 


Mot Stockholm!

Halloj!
Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar. Men jag har varit på stan i Stockholm och var nyss på gröna lund! Jag hade inte med mobilen så kunde inte blogga. Men jag ska ta lite kort idag eller imorgon!
Puss!
(LOL!)


Dagen med Julia!

Tjabba!
Idag har jag varit ute i min kompis Julias sommarstuga. Dom har det JÄTTE fint där! Dom hade en jacuzzy (stavning) som Julia och jag badade i! Haha! Sen badade vi i sjön och det var iiiis kallt!! Fast sen gick vi upp och åkte båt ner till en hamn där åt vi glass och stojade! Det har varit en väldigt rolig dag!
Puss! (suddig bild)


Ska jag?

Tjabba!
Jag ska kanske gå till ett jätte vackert ställe och fota! Fast jag vet inte... Det är lite halv dåligt väder. Men om solen stiger fram så åker jag! Fast det är ganska blött i gräset.. Det är jätte fint där jag vill fota! Det är massa vackra blommor och en fin liten bäck. Det ligger i skogen ganska nära mig. Vi får se. Hoppas det blir fint väder!! Annars åker jag imorgon!
PUSS!


(bilden är tagen av mig)


Gårdagen

Tjabba!
Idag var jag på party :D Det var SJUKT kul! Vi dansade och hade tävlingar! Jihoo! :D Önskar det var längre.. imorgon ska jag till pappa och om det är fint väder, kanske fota..! Bra va?? Sen kommer det upp på bloggen!
Puss!


Dagen!

 


Justin Bieber - Boyfriend




Nagel tips




HEEJ!!
Är dina naglar fula och rissiga? Då har jag det perfekta tipset för dig! Det är änkelt, och bra.

Du behöver:
- Nagelfil och sax
- Nagelolja eller bodylotion
- Vit kajal
- Rosa nagellack (vilket som helst)


Gör så här:
1. Börja med att klippa och fila till naglarna i den form du vill ha.

2. Massera varje nagel med nagelolja (eller bodylotion), så att naglarna blir blanka och fina. 

3. Om du vill ha vita nageltoppar ska du rita med vit kajal på undersidan av naglarna. Kom ihåg att du bara behöver ett tunt lager för att få fin effekt. 

4. Därefter lägger du ett lager ljusrosa lack ovanpå naglarna (då kommer den vita kajalen under att träda fram). Lägg gärna på två lager lack.

5. Sist, men inte minst: Blås forsiktigt på naglarna och börja inte ta i saker och ting innan du är helt säker på att nagellacket har torkat.

Hoppas det här hjälpte! :)

Weheartit













(bilder från weheartit)

Halloj!
Här där jag bor öser det ner regn, och det är ju jätte kul...! Plus att jag är sjuk så jag kan inte gå ut och ha kul i regnet. En helt perfekt dag! Jag har inte gjort någonting idag förutom att kolla på tv, ligga i sängen och hosta som en galning! Jag vill bli FRISK!!!
Jag ska dusha nu och sedan ska jag ge er ett tips. Ska det vara ett nagel tips eller saker man kan göra när det regnar? Kan inte riktigt bestämma mig.
Puss!

Sommar outfit

Jag satte ihop några snygga kläder från H&M och fick en härlig sommar outfit! Tänk och ha det här på sig på stranden i Brasilien... Funderar på att köpa ;) Fick en liten slant i present så.


10 tips för vackrare hår!

 

1.        Det absolut bästa tipset enligt mig för att få glansigt hår är att skölja igenom håret ordentligt med kallt vatten innan du går ut ur duschen. Jag har märkt stor skillnad efter ett tag, så gör det varje gång.

2.       Färga inte håret för ofta

3.       Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

4.       Andvänd ALLTID värmeskydd när du plattar eller lockar håret.

5.        Massera hårbotten 5 minuter på morgonen och kvällen, Det hjälper och gör så att blodcirkulationen blir bättre och ditt hår växer snabbare.

6.       Om du snurrar håret runt fingrarna bör du sluta upp med det här och nu, annars klyvs hårtopparna fortare

7.        Försök att sova med fläta 1-2 gånger i veckan ,det gör så att inte håret flyger runt och gnuggas mot varann.

8.       För snabb volymfix - ta lite vatten på fingertopparna och dra igenom och gnugga i håret.

 

9.      Duscha inte håret för ofta! Vattnet torkar ut, så ditt hår kommer bli torrt och slitet.

 

10.  Drick mycket vatten! Egentligen ska vi dricka 8 glas vatten per DAG, om du gör det så kommer ditt hår, dina naglar och din hy bli helt fantastisk!


Länkbyte

Hej!
Jag ska länkbyta med min kompis Miriam. Tryck här för att komma till hennes blogg.
Puss!


Min födelsedag

Hejsan!
Ja, det blev en riktigt lyckad födelsedag! Igår åt jag en jätte smarrig tårta, och imorse blev jag uppvaktad av familjen. Fast det är synd att födelsedagen går över så fort :( Och nyss var vi på kinaresturang. Jag fick en present av dom, haha. En kinesisk porslin häst. Den var faktiskt fin! Hoppas ni har haft en bra dag! Imorgon har jag tänkt lägga upp lite hårtips som jag har sätt att en annan tjej lagt upp.
Puss!

Skönhets tips

Om det blir över, lägg det i kylskåpet och använd till morgonen! :)


Fredagsmys



(bild på mig och min hund Alfons)
Hej alla sötisar!
Tja, idag slutade jag 1 timme tidigare. För att typ halva klassen skulle på fotbolls läger och musikläraren var sjuk. Men jag har bara latat mig sedan skolan. Imorgon ska jag till m-berg och shoppa lite! Ni får ha en bra dag och en bra helg! Puss!

Morgon

Hej alla bloggläsare!
Ja, det är torsdag idag. Och jag fyller år om 4 dagar!!! Så glad! Men idag ska vi ha en städdag på min skola, TRÅKIGT! Men, vi slutar halv två, det är bra! Vi ses bloggen! Puss!!


RSS 2.0